Medicinska sestra / tehničar - Duga Plus - Dom za stara lica

Radno mesto: Medicinska sestra / tehničar
Poslodavac: Duga Plus - Dom za stara lica
Lokacija: Cela Srbija
Stručna sprema: Srednja stručna sprema (SSS) IV
ECDL diploma:
Rok konkursa: 1. jun 2018.
Datum objave: 7. maj 2018.
Telefon: 0646397960
Adresa: Kružni put 11E, Leštane, Beograd
E-mail: vasaduga@gmail.com
Tekst oglasa:
Ustanova Duga Plus skoro čitavu deceniju važi za jednu od vodećih u domenu smeštaja i nege samostalnih, poluzavisnih i zavisnih starijih osoba kao i dementnih osoba.  Naša misija je podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je neophodna tuđa nega i pomoć. Upravo ta misija predstavlja osnovnu inspiraciju i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima. Usluge naše ustanove bazirane su na četiri osnovna principa koje smo ugradili u temelj kompanije (slavimo individualnost, čuvamo dostojanstvo, podržavamo slobodu izbora, uključujemo porodicu i prijatelje). Poštovanjem tih principa, pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapređujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.

Uslovi:

Završena srednja medicinska škola
Položen državni ispit
Poželjno je posedovanje odgovarajuće licence
Spremnost na smenski rad
Pored ispunjavanja gore navedenih uslova od novog člana našeg tima očekujemo visoko-profesionalni pristup uz izraženu predusretljivost i ljubaznost.

Takođe, vrlo nam je stalo do očuvanja izuzetnog timskog duha koji negujemo u kolektivu pa se radujemo novom timskom igraču koji će zajedno sa nama nastaviti da podiže nivo naših usluga.

Pored dobre zarade, naknade za prevoz i obezbeđenog toplog obroka naša ustanova čini sve kako bi članovi tima imali neophodnu slobodu u radu i kako bi rad u našem kolektivu bio ispunjen međusobnim razumevanjem, uvažavanjem i poštovanjem.
Yomo